|

Uganda

UGANDA, El que s’amaga dins la boira

Uganda és verda i és frondosa. El contrast entre les muntanyes del color de l’esperança i les carreteres vermell-argila, pinta un paisatge idíl·licament centre-africà, on els nens surten a córrer darrere el teu vehicle pels camins i a dansar-te el seu darrer hit amb els seus amics, per impressionar-te amb la seva perícia i ritme.

Uganda és alegria. És sentir-te al cor d’Àfrica i formar-ne part per uns instants. És que la teva sang corri per les teves venes i ho sentis. Perquè tot és natural, perquè tot té sentit. Estar viu i ser-hi.

Hi ha llocs d’ensomni a Uganda, preparats perquè visquis una experiència que ni t’hauries atrevit a imaginar, com visitar i allotjar-te a lodges que acaricien el cel i que estan envoltats de la més increïble fauna i flora. Imatges i paisatges difícils de descriure amb paraules, i que t’acompanyen la resta de la teva vida i seran el teu refugi existencial.

Clouds Mountain Gorila Lodge

Si de gaudir de la seva fauna es tracta, Uganda ofereix múltiples parcs nacionals de sabana per albirar els 5 grans i zones de vegetació subtropicals amb boscos primaris pràcticament verges. I amagats a la boira i dins les frondoses selves, hi viuen, per descomptat, els seus poderosos i bells goril·les de muntanya. Fer un treking per trobar-los i passar una estona amb ells és una de les experiències d’eco-fauna més gratificants que podràs tenir a la vida. És senzillament únic.

Visitar el parc nacional de Queen Elisabeth i rastrejar els ximpanzés al de Kibale. Contemplar algunes de les més de 400 espècies d’aus que amaguen les seves valls, com el sorprenent bec-d’esclop, caminar a la recerca de les cascades Murchinson i navegar sobre el canal de Kazinga o viatjar per les carreteres al peu de les muntanyes de la lluna, en un recorregut que et deixarà sense parla. Uganda és el paradís a la terra.

Però sens dubte, el seu valor més preat, el que distingeix aquest meravellós país de tots els demés és la seva gent. Els seus nens i la seva alegria, els colors i els sabors de la fruita amuntegada als seus rics i pintorescs mercats, els somriures i la càlida acollida que et regalen.

Uganda és un paradís que no et pots perdre.

Posa rumb a Uganda!

Uganda t'està esperant

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tots els detalls