|

Sud-àfrica

Sud-àfrica: un país que ho té tot

Sud-àfrica és un país multicolor, vibrant i en constant transformació. És el país més austral del continent africà i aglutina una cultura rica i diversa, paisatges espectaculars amb una meravelloses fauna i flora i una sorprenent varietat d’ecosistemes.

Sud-àfrica és simplement una meravella: acull 12 llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, té 12 llengües oficials, prova palesa d’inclusió de tots els seus components culturals i tribals i pot presumir de tenir l’itinerari vinícola més llarg del món. Però, a més, se li poden adjudicar altres rècords mundials: el Parc Nacional de Kruger és el 2n més antic, ja que va ser declarat parc nacional amb tan sols 12 dies de diferència respecte a Yellowstone als Estats Units d’Amèrica; té la cascada més alta, és el productor mundial més gran de macadàmia, titani, platí i crom, i va ser el major productor mundial d’or durant les dècades dels 70 als 2000, encara que els esforços ecològics i de conservació n’han reduït l’activitat minera per donar lloc a altres indústries menys perjudicials per al medi ambient.

La seva costa atlàntica amb aigües fredes i fosques, amb penya-segats d’infart i plena de vinyes, combina a la perfecció l’indomable paisatge amb el bon gust de les cases d’estil colonial holandès i britànic; la seva costa índica amb aigües transparents i càlides és un verger subtropical; els seus 21 parcs nacionals i els milers de reserves privades et garanteixen els millors albiraments de fauna que es poden aconseguir i la seva gran oferta d’activitats d’aventura i risc satisfà les necessitats dels més atrevits.

Safaris amb 4×4, safaris a peu, safaris a cavall. Trieu la vostra opció.

Madikwe Safari Lodge

Si el que vols és exclusivitat i relax, combinats amb activitats de safaris, passar uns dies en algunes de les seves reserves privades envoltats de confort, bon gust i menges exquisides, serà la millor opció. O passar uns dies agradables i tranquils en alguna de les seves vinyes privades per tastar els famosos vins sud-africans. Si no tens gaire temps o vols estalviar-te els desplaçaments per terra, vola en avioneta privada d’un lloc a l’altre i allotja’t a lodges de somni.

Sud-àfrica ofereix múltiples possibilitats també per als més actius i aventurers. Salta des del bungie jumping més alt del món. Tira’t en paracaigudes o submergeix-te en una gàbia per veure taurons. Surt en vaixell per a buscar balenes o fes rutes de senderisme seguint les empremtes de les antigues caravanes bòer. Creuers per veure el capvespre i per albirar hipopòtams i cocodrils o caminades que condueixen a cataractes amagades i molt més.

Si a més vols acabar les teves vacances en una destinació de platja, podem organitzar-te una extensió a les meravelloses platges de Moçambic, per fer snorkel, veure dugons, fer passejades amb canoa o senzillament relaxar-te a les seves platges de sorra blanca.

Sud-àfrica ho té tot i de la millor qualitat.

Posa rumb a Sud-àfrica!

Sud-àfrica t'està esperant

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tots els detalls