|

Qui som

Si et preguntes qui som, deixa que t'expliqui què som:

SOM AMANTS D'ÀFRICA

Som especialistes amb gairebé dues dècades d'experiència en l'organització i el guiatge de viatges per Àfrica, amb una perspectiva local i d'aventura amb confort.

Portem centenars de milers de km recorreguts per aquestes terres màgiques i volem acompanyar-te en la planificació i el desenvolupament de la teva experiència africana.

Som una combinació perfecte d’espanyols i africans de diferents països. Portem dedicant-nos al turisme més de 20 anys i tots hem estat guies als nostres inicis, cosa que ens dona una comprensió molt realista de les destinacions que ara venem.

Amb els anys hem pogut crear una xarxa de contactes que no té preu: tenim amics a tots els països on creem itineraris i volem que els nostres viatges aportin el major benefici a nivell local i el menor impacte mediambiental. Busquem els millors proveïdors, ja que els coneixem de primera mà i a més, tenim a bord del nostre equip la inestimable presència de professionals i amics que han nascut i s’han criat als indrets que ara ens acullen. Hi ha millor forma d’entendre un país i la seva idiosincràsia?

El nostre equip

Nuria Rovira

CEO

Sóc llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, però aviat em vaig adonar que volia viure una vida diferent, més d’acord amb la meva personalitat. Després de viure a Costa Rica durant uns anys, vaig decidir emprendre la meva aventura africana. Vaig començar com a guia i finalment he creat la meva pròpia agència. Fa uns 12 anys que em dedico al turisme a l’Àfrica i formo part de la Field Guides Association of Southern Africa. M’apassiona la meva feina i estic molt orgullosa de l’equip que hem creat a Rumbo Africa. Tinc la meva base a Sud-àfrica.

Jordi Rovira

Col.laborador expert en Kenia, Tanzania y Uganda.

El Jordi és llicenciat en periodisme. Ha estat guia a diversos països africans durant més de 15 anys i ara dissenya els seus propis viatges i té una agència receptiva a Kenya, on ha format la seva preciosa família. Ha viscut a diferents llocs d’Àfrica i ara té la seva base a Nairobi.

És un apassionat d’aquest continent, té un gran coneixement de la seva sociopolítica i a més a més li agrada barrejar-se i viure de manera local.

Lana Joubert

Guia / Especialista – Namibia.

La Lana és oriunda de Namíbia. Es va criar al si d’una família afrikaner, en una granja al Kalahari, i després de formar-se en turisme a Sud-àfrica, es va traslladar a Henties Bay, una petita localitat en plena Costa dels Esquelets.

Ja des de nena va saber que el seu fort eren la natura, la fauna i arribar on altres no arriben. Té un esperit aventurer, li agraden els reptes i té do de gent.

Com a la resta de l’equip Rumbo l’apassiona el que fa i ja fa gairebé dues dècades que es dedicada a ser guia per la seva estimada Namíbia.

Deon Van Der Lith

Especialista Sud-Àfrica.

El Deon va néixer i es va criar a Johannesburg. Durant molts anys es va dedicar a combatre els caçadors furtius a Sud-àfrica, treballant com a ranger anti-poacher per a algunes de les empreses especialitzades més importants del país. Després va decidir emprendre la seva carrera com a guia i dissenyador de viatges i forma part de la Field Guides Association of Southern Africa.

El seu coneixement sobre fauna, natura i etologia és digne d’admirar. Té una personalitat vibrant i entusiasta i és un apassionat del que fa.