|

Què fem?

Tu somies amb l’ Àfrica i nosaltres convertim els teus somnis en realitat.

Organitzem viatges a mida i en privat. Explica'ns els teus desitjos i nosaltres els donarem forma, i els afegirem la nostra visió i experiència personal.

Som especialistes a Namíbia, Sud-àfrica, Botswana, Kenya, Tanzània i Uganda i és per això que només oferim aquestes destinacions. En els nostres viatges especialment confeccionats per a tu i els teus acompanyants, et sentiràs còmode, segur i podràs dedicar-te a gaudir de l’entorn i relacionar-t’hi des d’una perspectiva activa (quan tu condueixis) o des del confort de deixar-te dur (en els nostres viatges amb conductor – guia o als nostres exclusius flying safaris, on et trasllades en avioneta d’un lloc a un altre.

Cuidem tots els detalls: itineraris interessants i complets, però amb jornades de viatge assequibles. Allotjaments especials, dels que recordes per sempre. Intercanvi cultural des del respecte, la curiositat i l’aprenentatge mutu. I aventura, però amb confort.

Deixa’t acompanyar pel nostre entusiasme i experiència. Deixa que et mostrem els paratges més espectaculars, la increïble fauna i la biodiversitat d’aquests països africans que tant estimem i coneixem, i la manera de viure de la seva gent. Som catalans però estem arrelats a aquestes terres i volem guiar-te en la teva aventura perquè te’n vagis a casa amb una experiència que et deixi petjada i que recordis per sempre.

No viatgem només per conèixer països, sinó per conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

Posa rumb a l’Àfrica!