|

Namibia

Namíbia, un país que et deixarà sense paraules.

Si ja coneixeu altres llocs d’Àfrica, veureu que aquest és únic. Els seus paisatges us faran sentir en un altre planeta, la seva llum us inspirarà i les seves nits estrellades evocaran la vostra part més romàntica i us faran sentir part infinita d’aquest univers.

Amb uns cels que mai no s’acaben i una de les densitats demogràfiques més baixes del món, Namíbia és un viatge cap endins; aquí la trobada humana és íntima quan rarament succeeix i t’adones més que mai, de la brutalitat i alhora meravellosa que és l’adaptació de l’ésser humà, a l’entorn on li ha tocat viure.

Els seus colors són una paleta inacabable d’ocres, i fins i tot les seves tribus adquireixen aquest color. I malgrat ser un país majoritàriament àrid i semiàrid, té grans contrastos; el desert més antic del món amb les dunes més altes i vermelles; zones semiàrides basàltiques i granítiques plenes d’eufòrbies, àloes i moringues o cataractes que perforen roques negres antiquíssimes i que formen oasis plens de palmeres. Té 1.500 km de costa oceànica Atlàntica només apta per als més valents i una història cruel que amaga grans lliçons i que ha forjat una cultura rica, exemplar i molt diversa.

Amb els seus 13 parcs nacionals (uns dels quals fa gairebé 23.000 km2) i 6 àrees protegides, alberga una gran diversitat de fauna. Es poden veure entre moltíssims altres els famosos Big 5, comptant el Parc Nacional d’Etosha amb una de les poblacions més grans de rinoceront negre, espècie que està en perill d’extinció. Refugia’t per uns dies en alguna de les seves meravelloses i exclusives reserves privades de fauna, i sigues el protagonista de la teva pròpia història a la sabana africana.

O rastreja amb nosaltres els majestuosos i resilients elefants adaptats del desert, una joia amagada a les valls del Damaraland, en allotjaments completament integrats en aquest paisatge rocós i espectacular, on el bon gust i el confort juntament amb la tranquil·litat i el respecte per la natura, pugnen per ocupar-ne el primer lloc. Contempla de prop una de les colònies de llops marins més grans de l’Àfrica Austral, a la indòmita costa dels esquelets.

Gaudir d’un vol panoràmic amb avioneta o amb globus per sobre de les dunes del Namib, passejar a cavall per contemplar un capvespre esglaiador on el sol tenyeix el desert de colors impossibles, o fer una travessia més llarga a lloms del teu corser i passar la nit sota el cel estrellat de les Naukluft.

Conduir el teu propi bike quad o fer sandboard on el desert s’ajunta amb l’oceà atlàntic, llençar-te en paracaigudes, sortir de creuer per veure pelicans, dofins i fins i tot balenes geperudes, o interactuar amb algunes de les tribus més antigues del món, són només algunes de les activitats que pots fer a les nostres rutes.

A Rumbo África planejarem el teu viatge amb tu perquè gaudeixis al màxim d’aquesta joia de país, d’una manera personalitzada i única.

Fotografia cedida per Lucas Fernández, un dels nostres viatgers

Namibia t'està esperant

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tots els detalls