|

Kenia

KENIA, Un clàssic que no et pots perdre.

Kenya atrau milions de viatgers des de fa dècades i no és estrany. I és que Kenya és un clàssic de les destinacions de safari, que ofereix una infraestructura i un entorn natural perfectes que farà que et sentis com la Karen Blixen a la pel.licula Memòries d’Àfrica.
Té un patrimoni natural inigualable que, juntament amb els esforços de conservació per part de Govern i entitats privades, constitueixen el seu punt fort respecte a molts altres països africans. A Kenya es viu per al safari, i gairebé tot en aquest país està adaptat perquè gaudeixis de la seva vida salvatge de la manera més confortable i autèntica.

A més de parcs tan famosos com el Masai Mara, Kenya ofereix també llocs d’interès indiscutible situats a zones molt més remotes i que pocs turistes coneixen. Amb Rumbo pots visitar plantacions de te, cafè i roses, que són els grans actius agrícoles del país o fer caminades pels vessants deL Mount Kenya, la segona muntanya més alta d’Àfrica. Pots gaudir de nits inoblidables al voltant d’una foguera sota el cel estrellat de Laikipia o contemplar els elefants bevent a la vora del riu Ewaso Ngiro a Samburu. Visitar cascades tan belles com les Thompson o les Karuru a la falda de les muntanyes Aberdare segur que et fascinarà, així com simplement relaxar-te i deixar-te emboltar pel bell paisatge de Naivasha.

Ja sigui en parcs nacionals o en reserves privades, a Kenya podràs gaudir d’albiraments de fauna salvatge, meravellosos i únics. Pots sobrevolar el Masai Mara en globus, i veure els animals corrent als teus peus, o pujar a una embarcació al llac Naivasha i gaudir d’un passeig tranquil admirant la seva enorme quantitat i varietat d’aus (més de 400 espècies diferents), o a les famílies d’hipopòtams que es refugien a les aigües durant el dia. Però a més, amb Rumbo, pots visitar projectes de conservació tan interessants i únics com el Santuari d’Elefants de Reteti, on cries d’elefants, girafes, oryx, kudus i altres antílops, reben atenció, afecte i dedicació per part dels treballadors locals d’aquest centre, que ha esdevingut un oasi per a la fauna que ocupa el nord del país, assolat per les sequeres constants.

A més, visitant el barri Somalí a Nairobi et podràs submergir dins d’aquesta vibrant, jove i entusiasta ciutat, assaborint de prop la rica i variadíssima cultura kenyana.

I per acabar aquest viatge d’ensomni, pots triar entre diverses destinacions de platja com Diani Beach, o l’Illa de Lamu amb una història fascinant i poc coneguda pels turistes. O visitar les ruïnes de Gede a Watamu, i descansar a les seves meravelloses platges de sorra blanca.

Posa rumb a Kenya!

Kenia t'està esperant

Escriu-nos i te n'expliquem tots els detalls