|

botswana

BOTSWANA, luxe salvatge.

Botswana és un paradís salvatge. Un país enorme que s’assenta sobre les sorres del 7è desert més gran del món, el mític Kalahari. Botswana amaga grans secrets que qualsevol viatger avesat voldria descobrir. I protegeix les seves meravelles amb una orografia complexa i fascinant, que de la seva exploració, en fa tot un repte.

Paisatges infinits, fauna salvatge i diversa i una de les menors densitats de població del món. Botswana és una joia exclusiva i la seva gent és amable i hospitalària.

El meravellós i bon anomenat Delta de l’Okavango, Patrimoni de la Humanitat, és una de les seves pedres precioses. Aquest ecosistema únic forma un dels deltes interiors més grans del món i acull una biodiversitat espectacularment rica, però alhora delicada. Joncs i papirs acompanyen el curs del riu Okavango que s’origina als altiplans centrals d’Angola i les aigües del qual triguen una mitjana de 3 mesos a recórrer els seus 1.500 km de llarg i dipositar-se als llits del Delta. Més de 400 espècies d’aus, antílops aquàtics, lleons nedadors, i grans rajades d’elefants en són només alguns dels seus característics habitants.

Passeig en Mokoro pel delta de l’Okavango

Xigera lodge

Xigera Safari Lodge

Els allotjaments al Delta de l’Okavango, així com a la resta de Botswana, solen ser molt bonics i exclusius, ja que aquest país ha apostat des de la seva independència del seu protectorat britànic, per un turisme de qualitat, que impacti el mínim possible en el seu ecosistema i que aporti la major quantitat de recursos a la zona.

Però Botswana no és només el Delta de l’Okavango. Visitar el salar de Makgadikgadi i passar una nit única sota els estels d’aquest llac sec gegant, on t’integres en un quadre on no hi ha distinció entre el cel i la terra, és una experiència que recordaràs tota la vida.

Endinsar-se a Chief Island, Moremi o la zona del Kwai River i passar uns dies perduts anant de safari i descansant en allotjaments a enclavaments únics, espectaculars i salvatges, i que pocs han tingut l’oportunitat de visitar. O passar uns dies al Parc Nacional de Chobe, el parc amb més densitat d’elefants africans del món i un espectacle de la natura, per ser recorregut per terra o en embarcació pel riu Chobe.

Botswana ofereix tot el que necessites per a la teva experiència africana.
Botswana és un clàssic però continua estant intocat. En ell tot és tan remot i salvatge que et sentiràs dolçament perdut en un paradís del qual no en voldràs sortir més.
Vine a Botswana, t’enamorarà!

Botswana t'està esperant

Escriu-nos i t'informarem de tots els detalls